A www.ezoterikuskonyvek.hu webáruházának felületén süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Bezárás
Termékek Menü

Eper smoothie - a gyulladáscsökkentő

Eper smoothie- a természetesen finom gyulladáscsökkentő

Magas antioxidáns tartalmával ez a frissítő gyümölcslé tökéletes napindító ital. A piros húsú grépfrút kiváló likopinforrás- ez az erőteljes antioxidáns különösen a prosztatarák elleni küzdelemben bizonyult hatásosnak. A grépfrút emellett limonoidokat is tartalmaz: ezek a vegyületek gátolhatják a rákos sejtek elburjánzását. A papajában nagy mennyiségben található meg a papain nevű emésztést segítő enzim, amely gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. 

Hozzávalók: 8 szem eper, 6 gramm málna, 1 piros húsú grépfrút meghámozva, 1/4 papaja meghámozva és kimagozva, 1/2 teáskanál őrölt baobab

Gyümölcspréssel nyerjük ki az eper, a málna és a grépfrút levét. Öntsük a turmixgépbe, majd adjuk hozzá a papaját és az őrölt baobabot. Turmixoljuk simára és fogyasszuk azonnal. 

Christine Bailey: Smoothie könyv 40. oldal